PUPJES GEBOREN !!!!!! ER ZIJN NOG 3 REUTJES EN 1 TEEFJE BESCHIKBAAR !!!!.

19 September 2015

Op 2 september heeft GWEN VD BLANCKENHOEF 6 prachtige pups gekregen, 5 heren en een dame! Het gaat uitstekend met moeder en kroost en er zijn nog 2 reutjes beschikbaar. Ze zijn heel donker wildkleurig, ze groeien als kool . De vader van de pups is Golan uit het Heksenspoor (Rembrandt)

En op 16 september heeft VLINDER VT HOTHUUS 3 hele lieve pupjes gekregen, 1 reu en 2 teefjes. Ze zijn ook prachtig donker wildkleurig. Vlinder is een super moeder en is trots op haar puppenkinderen! Er is nog 1 teefje en 1 reu beschikbaar. Vader van de pups is New Wave Globetrotter (Jasper) van de fam. Duringhof van ruwhaar teckelkennel van de Vossenbelt.

De pupjes groeien in huis op en worden mede door de hulp van de overige 6 teckeldames uitstekend gesocialiseerd !!

BEGIN NOVEMBER KUNNEN DE EERSTE PUPS HET NEST VERLATEN. U kunt altijd vrijblijvend informatie krijgen. Tel.nr 06-23940690

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • Twitter

vijf reacties

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
caya in vensterbankelisa aan noordzeevijfopeenrijwinterwandeling blanckenhoefelisa