Voorstellen

Ik ben Carla van Drie-Callenbach en samen met mijn man, drie kinderen en teckels woon ik in Terschuur (gem. Barneveld). Naast het fokken van teckels, ben ik eigenaar van Trimsalon de Knipperie.

Ruwhaar standaard teckelkennel Van de BlanckenhoefIn het voorjaar van 1983 heb ik drie maanden stage gelopen in teckelkennel van de Hen's Bergen in Voorthuizen, daar ben ik met het ‘teckelvirus’ besmet en in 2006 heb ik mijn eerste teckel aangeschaft; Britny van het Kapittelland. Helaas is zij veel te jong overleden. Gelukkig heb ik nog een dochter van haar, Aimy die hetzelfde vrolijke en gezellige karakter heeft.

Nadat ik drie nestjes gefokt had, vond ik de tijd rijp om een officiële kennelnaam aan te vragen. Het gebied tegenover mijn huis, waar ik altijd de teckels uit laat, heet Blankenhoef. Mijn kennelnaam was toen snel bedacht: Ruwhaar teckelkennel van de Blanckenhoef. In februari 2012 wordt mijn eerste officiele nestje van de Blanckenhoef teckels verwacht!

Ik draag er zorg voor dat de pups een goed tehuis krijgen waar ze liefdevol worden verwelkomd en een gezond en fijn teckelleven zullen hebben.

Wilt u meer weten over de gang van zaken, mail of bel mij gerust. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

vijfopeenrijwinterwandeling blanckenhoefcaya in vensterbankelisa aan noordzeeelisa